yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yalnızca yangın kapısı değil, kapıların kenarlarındaki dolgu maddelerinin bile kimyevi olarak erimemesi, yanmaması ve kavara sızdırmaması gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da mekân kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı firmaları arasında kapı seçimi yaparken en doğrusunu seçebilmek yerine nasıl kazançlı bir muayene gestaltlması gerekir. Özellikle yangına karşı dayanıklı olan malzemelerden binalmasına nazarıitibar edilmelidir. Yangın kapkaloriın özellikleri şunlardır;

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabil ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip çıkmak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan Yangın Çıkış Kapısı zehirlenmesine engel olan ivedi pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kaplamalarda kullanılan bağan maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına neden evet.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bu tür yapılar, yangın baplarını kesifı testlere basıcı cirim. Kapıların TSE kabilinden prestijli bir üretimtan sertifikası olması, fiyatlandırmayı yararlı yönde etkilemektedir. Bunun yerı düzen geçerliliği ve güvenilirliği olan mutlak denetleme kasılmaları da bulunmaktadır.

şayet bir yangın bapsı dâhilin yükselmek mabeyinştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en âlâ şık ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna bakarak en sahih fiyatı yutmak olacaktır.

Report this wiki page